„Caminul ar trebui sa fie visteria vietii”, Le Corbusier.
Beneficiarii acestui camin calduros sunt o familie cu doi copii care indragesc sa-si petreaca timpul in familie si alaturi de prietenii dragi. Apartamentul are o suprafata de 123,10 mp utili, dispune de un open space cu: living, dining room si bucatarie, doua dormitoare, un birou, doua bai si o terasa de 32,20 mp. Ferestrele apartamentului sunt ample, iar zona terasata ofera vizibilitate catre Parcul Sticlariei.
Zona de zi de tip open space a reprezentat o mare provocare, dorindu-mi sa creez o unitate a intregului dar si functionalitatea necesara fiecarei zone in parte. Un living room spatios in care am inclus, intr-un mod armonios, toate functiunile spatiului de zi. Confortul, functionalitatea si cromatica calda isi pun amprenta asupra acestui nou „cuib”.
Inca de la intrare am trasat linia moderna a designului care se continua armonios in tot apartamentul.

Tu ce-ti doresti de la o bucatarie? Sunt sigura ca iti doresti o bucatarie spatioasa, cu multe spatii de depozitare, dotata cu toata aparatura electrocasnica performanta, in care sa gatesti retetele preferate fara efort si cu mult drag, pentru familia ta.
Datorita spatiului amplu, dorinta de mai sus a fost indeplinita in cazul acestui proiect. Bucataria permite celui care gateste sa stea impreuna cu toata familia si cu prietenii invitati. Zona de living si cea de dining se afla in continua comunicare cu bucataria, permitand un acces usor.

Pentru dormitorul matrimonial am avut urmatoarele obiective de atins: dormitor romantic, confort, spatii de depozitare, cromatica calda, zona pentru toaleta de machiaj, dressing pentru ea si el. Eu cred ca obiectiviele au fost atinse cu succes! Aceasta este si opinia beneficiarilor. Voi ce parere aveti?

„JUNGLA CREATIVA”, asa am fost inspirata sa denumesc dormitorul copiilor. Obiective atinse: design minimalist, fresh si vesel, utilitate si zone de depozitare, spatiu creativ si de studiu, zona de odihna, legatura cu natura.

Camera de birou de tip „home office”, este foarte practica in aceasta perioada in care suntem nevoiti sa lucram des de acasa. Aceasta a fot creionata astfel incat sa deserveasca proprietarilor care isi desfasoara activitatea in domeniul IT.

Baile au fost personalizate cu mobilier customizat. Datorita placarilor ceramice gri, am intervenit cu o cromatica colorata, in nuante de mov si turquoise, detaliile de lemn natur redand caldura ambientelor.

Aer proaspat, bauturi reci, gratar, brize calde si miresme! Cine se bucura de o gradina sau de o terasa stie despre ce vorbesc!🍹
Fie ca dispunem de spatii generoase pentru gradina sau de spatii mai restranse de tip terase sau balcoane, mobilierul de exterior trebuie sa fie un must.🌞 Acesta este menit sa ne largeasca orizontul de traire, invatam sa respiram in fiecare zi fara a astepta weekend-ul sau vacanta.
Va prezint „cireasa de pe tort” in cazul acestei amenajari, TERASA! Sper sa va inspire!

Multumesc beneficiarilotr pentru aeasta noua oportunitate creativa!
Multumesc intregii echipe care a participat la implementarea acestui proiect foarte drag mie!

Cu drag,

Irina Androne
Interior Designer
Owner&Founder
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.