„Căminul ar trebui să fie visteria vieții”, Le Corbusier.

Dacă într-un articol anterior am prezentat proiectul de randari fotorealiste ale acestui penthouse, regăsiți mai jos fotografiile reale, după implementarea proiectului. Acest proces a durat patru luni de zile : măsurători, discuții, moodboarduri, proiectare, schițe de mobilare, producție și montaj.
Beneficiarii acestui cămin călduros sunt o familie cu doi copii care îndrăgesc să-și petreacă timpul în familie și alături de prietenii dragi. Apartamentul are o suprafață de 123,10 mp utili, dispune de un open space cu: living, dining room și bucătărie, două dormitoare, un birou, două băi și o terasă de 32,20 mp. Ferestrele apartamentului sunt ample, iar zona terasată oferă vizibilitate către Parcul Sticlăriei.
Zona de zi, de tip open space, a reprezentat o mare provocare, dorindu-mi să creez o unitate a întregului dar și funcționalitatea necesară fiecărei zone în parte. Un living room spațios în care am inclus, într-un mod armonios, toate funcțiunile spațiului de zi. Confortul, funcționalitatea și cromatica caldă își pun amprenta asupra acestui nou „cuib”.
Încă de la intrare am trasat linia modernă a designului care se continuă armonios în tot apartamentul.

Bucătăria este „vedeta” apartamentului!

Tu ce-ți dorești de la o bucătărie? Sunt sigură că îți dorești o bucătărie spațioasă, cu multe spații de depozitare, dotată cu toată aparatura electrocasnică performantă, în care să gătești rețetele preferate fără efort și cu mult drag, pentru familia ta.
Datorită spațiului amplu, dorința de mai sus a fost îndeplinită în cazul acestui proiect. Bucătăria permite celui care gătește să stea împreună cu toată familia și cu prietenii invitați.

Zona de living și cea de dining se află în continuă comunicare cu bucătăria, permițând un acces ușor. Livingul conferă confort prin amplasarea unui set de canapele ample și confortabile. Acestea sunt îndreptate atât către zona tv cât și către zona șemineului. Mi-am dorit să creez o adevărată „oază de biniște” pentru toată familia! Cromatica caldă cu accente de turquoise și cărămiziu emană serenitate și elegantă!

Pentru dormitorul matrimonial am avut următoarele obiective de atins: dormitor romantic, confort, spații de depozitare, cromatică caldă, zona pentru compoziția de machiaj, dressing pentru ea și el. Eu cred că obiectivele au fost atinse cu succes! Aceasta este și opinia beneficiarilor. Voi ce părere aveți?

„JUNGLA CREATIVĂ”, așa am fost inspirată să denumesc dormitorul copiilor. Obiective atinse: design minimalist, fresh și vesel, utilitate și zone de depozitare, spațiu creativ și de studiu, zona de odihnă, legătură cu natura.

Camera de birou de tip „home office”, este foarte practică în această perioadă în care suntem nevoiți să lucrăm des de acasă. Aceasta a fost creionată astfel încât să deservească proprietarilor care își desfășoară activitatea în domeniul IT.

Mulțumesc beneficiarilor pentru această nouă oportunitate creativă!
Mulțumesc întregii echipe care a participat la implementarea acestui proiect foarte drag mie!

Cu drag,

Irina Androne
Interior Designer
Owner&Founder
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.