Va prezentam realizarea unui proiect complet de amenajare. Acest proiect a pornit de la realizarea unor imagini fotorealiste devenind realitate in proportie de aproximativ 100%.
Proiectul a fost prezentat in revista de amenajari interioare Casa Lux si nominalizat la premiile Elle Decoration Romanian Design Awords 2018!

„Locuința era la stadiul de glet atunci când am preluat lucrarea,fiind necesare planuri de proiectare,randări fotorealiste, planuri electrice, montarea finisajelor, alegerea mobilierului,a corpurilor de iluminat, a perdelelor și a draperiilor, timpul între comandă și livrarea obiectelor de mobilier personalizate, în dimensiunile și culorile dorite, fiind de o lună și jumătate“. Această bună coordonare între etapele proiectului a fost un motiv în plus pentru ca proprietarii să se declare pe deplin mulțumiți de colaborarea cu, Cuibul de Design. Intr-un asemenea demers, pentru beneficiari contează foarte mult încrederea pe care o capătă în designerul sau în furnizorii cu care lucrează. Acest lucru se poate dobândi doar printr-o abordare profesionistă și argumentată. Astfel, am prezentat multe tipuri de furnizori, cu oferte adaptate la bugetul proprietarilor.
Suntem bucurosi ca proprietarii au ales furnizori de calitate, colaborand in alegera parchetului cu brandul Valprest, pentru perdele cu brandul Linea Oro, mobilierul fiind achizitionat prin Cuibul de Design de la branduri celebre din Italia.

„Amenajarea unui spațiu de dimensiuni mici implică multă atenție, astfel încât să îl faci util fără să-l încarci, ținând cont și de aspectul estetic, trenduri, dar și de dorințele beneficiarilor“
Designer Irina Androne.

Detalii casa:
Unde se află: într-un complex de case impozante, ale căror fațade au fost ingenios creionate, printr-un melanj de stiluri: minimalist și mediteranean.
Locatari: o tânără familie de oameni de afaceri, care au găsit în această zonă liniște, aer curat, dar și confortul unei locuințe moderne conectate la infrastructura și dotările unui oraș mare, precum este
Bucureștiul.
Provocările proiectului: realizarea unui ambient cald și primitor, folosindu-se materiale de cea mai bună calitate, precum și elemente de design contemporane. Cifre importante: suprafața construită este de
153 mp, iar cea utilă – de 124 mp.

Randari proiect la stadiul de propunere:

Fotografii dupa realizarea proiectului:

Film prezentare amenajare:

Redam emotia locuirii amenajand spatii pentru oamenii care locuiesc in ele!

Noi credem in unicitatea entitatilor, a dorintelor si a nevoilor. Nu exista un spatiu perfect in viata, exista doar spatiul pe care fiecare dintre noi il imagineaza, in care fiecare dintre noi viseaza sa fie.
Asteptam sa ne contactati pentru a creiona impreuna amenajarea locuintei dumneavoastra!

Cu drag,
Irina Androne
Owner&Founder
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *