Va prezentam amenajarea unui apartament de 98 mp din centrul Capitalei realizata de catre Cuibul de Design. .
Proprietarii si -au dorit o abordare clasica, romantica si cu o cromatica calda.
Bucatria este realizata cu fronturi de usi din MDF frezat vopsit alb mat. Mainerele aurii ii confera acesteia o nota eleganta. Corpurile de mobilier suprapuse ajuta ca tot spatiul sa devina functional, utilizand nu numai suprafata pardoselii pentru depozitare cat si inaltimea camerei.
Intoarcerea blatului catre geamul cu vizibilitate catre living reda spatialitate. Aceasta se poate folosi atat ca loc de luat masa cat si ca blat de lucru.

Corpurile de biblioteca din living sunt realizate din acelas material, ele delimiteaza intr-un mod placut, fara sa incarce spatiul, linia semineului electric.
Am ales pentru „zona de relaxare” o canapea cu chaiselongue si doua fotolii pe picioruse pentru a mentine ideea de „amenajare aerisita” in schimb pernele acestora sunt foarte confortabile.

Pentru dormitor am pastrat aceias cromatica calda. Aici am creat un joc de texturi, un mix intre lavabila, tapet, textilul de la pat, covor si draperii.
Corpurile de iluminat sunt simple si elegante in acelas timp iar pata de culoare aurie o regasim atat la ele cat si la picioarele mobilierului.

Pentru baie am ales o linie simpla de placi ceramice, proprietarii dorindu-si o abordare practica si minimalista.

Noi credem in unicitatea entitatilor, a dorintelor si a nevoilor. Nu exista un spatiu perfect in viata, exista doar spatiul pe care fiecare dintre noi il imagineaza, in care fiecare dintre noi viseaza sa fie.
Asteptam sa ne contactati pentru a creiona impreuna amenajarea locuintei dumneavoastra!

Cu drag,
Irina Androne
Owner&Founder
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *