Salone del Mobile Milano 2018 este caracterizat prin multimi uriase, inovatie si crestere economica.

Cea de-a 57-a ediție a Salone del Mobile Milano a avut un rezultat pozitiv, atat din punct de vedere al prezentei, cat și al calitatii relațiilor comerciale. Succesul din acest an, este dovada forței sale de atracție și a capacitatii de implicare și entuziasm.

 Salone del Mobile 2018 a inregistrat peste 434.509 de participanți, in 6 zile, din 188 de tari diferite, fiind realizata o creștere de 17% fata de editia din 2016, editie in care a avut loc Targul pentru bucatarie si baie, și o creștere de 26% fața de ediția din 2017.

Aceasta editie demonstreaza inca o data ca Salone del Mobile nu este doar o expozitie, ci mai ales o dovada a modului in care cultura afacerilor impreuna cu resursele creative pot fi conducatori spre excelenta.

#designlovers #isaloni2018 Salone del Mobile.Milano #cuibuldedesign #interiordesign #originalproducts #furniture #lifestyle

Publicată de Cuibul de Design pe 18 Aprilie 2018

O mare parte dintre furnizorii Cuibului de Design au participat la targ atat cu colectiile ‘clasice’ cat si cu noi colectii inovative.

Suntem incantati sa va prezentam noile trenduri si noile colectii apartinand partenerilor Cuibului de Design prezenti in cadrul targului!

Noile modele si spatiile desprinse din natura evidențiaza noua colecție Riva1920. Riva ne-a incantat privirea prin expunerea mobilierului din lemn masiv colectat, prelucrat manual. Lemnul Kauri este colectat din Noua Zeelanda, butucii de peste 50.000 de ani fiind extrasi din mlastini. In cadrul targului s-au vandut deja cateva blaturi de mese Kauri, acestea avand o amprenta unica, fiind adevarate opera de arta ale naturii.

Riva: „Lasati culorile, venele și mirosul naturii sa va implice …”

Foto stand Riva1920:Maurizio Riva de la Riva 1920 este castigatorul Premiului Special al Juriului, pentru contribuțiile sale remarcabile creative din lumea mobilierului si a designului. Acest premiu a fost acordat de un juriu de figuri recunoscute la nivel internațional – Chiara Alessi, critic, expert în design; Stefano Boeri, arhitect; Giovanni Gastel, fotograf; Angela Rui, curator al expoziției; Deyan Sudjic,Director al Muzeului de Design din Londra – care a circulat anonim printre standurile targului  pentru a selecta candidatii.

Film prezentare stand Riva:

Standul LAGO ne-a prezentat o adevarata revolutie digitala, trasand noi directii materialului din sticla.

Finisajul XGlass a fost creat special pentru a reda un efect viu si profund materialului de sticla. Aceasta este imprimata digital in trei nuante de marmura: Calacatta aur, Calacatta negru și Marquinia.

Placarea de tip XGlass reda o emotie pornita din natura, ca in cazul marmurei, astfel incat sa putem evita extractia masiva a blocurilor de marmura.

Obiectele de mobilier au fost create sfidand forta gravitatiei, surprinzandu-ne prin efectul suspendat, redand o senzatie de plutire.

Foto stand LAGO:

Film prezentare stand Lago:

Ditre Italia ne-a prezentat noile colectii de canapele soft, delicate si cu un design riguros.

Un proiect detaliat ne-a prezentat Daniele Lo Scalzo Moscheri prin colectiile Kaliua si Cut. Aceasta transforma prin detalii fine mobilierul moale in eleganta si confort.

Canapelele Kim reprezinta proiectul designerului Stefano Spessotto.

O noua colaborare intre Ditre Italia si arhitectii Buratti care au creat un scenariu architectural menit sa denote un stil de viata armonios si organizat. Acestia au  adaugat colectiilor de canapele: masute de cafea, biblioteci si mic mobilier care completeaza in mod armonios spatiul destinat zonei de living.

Foto nouatati Ditre Italia:

Film prezentare stand Ditre Italia:

Un mix de stiluri si de noi modele redau o imagine fresh brandului Aster Cucine. Datorita succesului inregistrat la Milano,  noile modele de bucatarii (Portrait – Design Lorenzo Granocchia si Brera) sunt deja desponibile pentru comanda!

Foto Aster Cucine:

Aster Cucine: ” Empatia puternica cu clientii noștri este ceea ce ne inspira. De aceea, toate colecțiile noastre au povesti de spus despre vremurile în care traim și despre cei care aleg produsele noastre.”

Compania toscana Arketipo a prezentat un mix intre minimalism si confort. 

Canapeaua Smooth Operator , creatie a designerului Giusepe Vegano, reprezinta alegerea noastra din acest an in ceea ce priveste atat designul cat si inovatia brandului Arketipo. Aceasta se evidentieaza printr-o  forma rotunjita, calda si minimalista, fiind creionata astfel incat sa fie asezata in mijlocului livingului fara sa incarce spatiul.

Spatarele canapelei sunt rabatabile oferind un plus de confort!

Canapaua Auto-Reverse by Giuseppe Vigano’ a fost modificata din punct de vedere dimensional fiind mai usor adptabila spatiilor mici.

 

Film prezentare stand Arketipo:

 Sitap reprezinta excelenta design-ului italian in producția de covoare care combina inalta calitate, moda și confort infinit. Mai mult decat covoare, Sitap a prezentat  anul  aceasta la Salone del Mobile 2018, experiente de viata.

  În conformitate cu filosofia companiei de respect pentru mediu, la Salone del Mobile 2018, tema principala a fost Arta si Natura.

Acestia s-au prezentat cu o colectie din matase pura, matase de bambus si matase de bananier. In trend este reinterpretarea covoarelor antice intr-un mod modern. Acestea sunt creatii realizate manual din fire pretioase, cum ar fi Eucaliptul, o tesatura ecologica inovata din lemn de eucalipt cu o fibra moale, eleganta, lucioasa si rezistenta 100% Film de prezentare Sitap:

 Suntem siguri ca acesta scurta prezentare a o parte dintre colectiile furnizorilor Cuibului de Design, prezenti la Targul International de Mobilier si Decoratiuni Isaloni 2018,  o sa va inspire in crearea unor interioare de calitate, care sa va reprezinte!

Colectiile sunt disponibile accesand site-ul nostru: www.cuibuldedesign.ro

Asteptam solicitarile sau cererile de informatii pe adresa: contact@cuibuldedesign.ro la care vom raspunde cu drag!

Un 2018 creativ!

Cu drag,

 Irina Androne 

 Owner&Founder

 Cuibul de Design

irina.androne@cuibuldedesign.ro

www.cuibuldedesign.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *