Cu entuziasm va prezentăm fotografiile amenajării unui apartament de trei camere în stil minimalist. Proprietarii, o tânăra familie, și-au dorit un mediu modern, minimalist și confortabil.
Principiile minimaliste s-au format în mare parte sub influența designului japonez. Filosofia orientală a creat o atitudine specială asupra amenajării locuinteor. Interiorul este constituit dintr-o cantitate minimă de detalii, dar care aduc maximum de beneficii și funcționalitate.

În cromatica apartamentului albul apare ca bază, completat de nuanțele gri și cele ale lemnului natur. Culoarea neagră și gri evidentiează elementele constructive ale interiorului sau piesele de mobilier.
Tapetul este modern, inspirat din arta grafică minimalistă, redând un aspect dinamic datorită patern- ului jucăuși.
Corpurile de iluminat alese au un mare rol la accentuarea designului de interior, punând în evidență mobilierul și materialele alese. Acestea ne atrag vizual asupra zonelor pe care am dorit să mut atenția.

Multumim clientilor si echipei de colaboratori, furnizorilor: Lo Spazio Mobili, Wall Deco si echipelor de proiectare si implementare, care ne-au stat alaturi la fiecare pas pentru realizarea acestui „cuib” minunat!

Cu drag,
Interior Designer
Irina Androne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.