Va prezint proiectul de amenajare a unei case moderne. Am „creionat”, pentru aceata locuinta, ambiente confortabile si elgante, care i-au surprins intr-un mod foarte placut pe proprietari. Un living room spatios, cu o inaltime impunatoare, mi-a permis amplasarea unui candelabru somptuos. Am scos in evidenta peretele de la etajul superior, vizibil din intrare, prin inserarea unui tapet cu pattern floral. Un acvariu de dimensiuni ample face o trecere usora intre zona tv si cea de dining. Vitrina cu lumini si riflajele fin luminate led completeaza elegant zona de dining.


Bucataria a fost proiectata minimalist, intr-o cromatica calda si primitoare. Un design aparent liniar dar care emana eleganta. Corpurile de mobilier din mdf vopist cu fronturi riflate in partea corpurilor de mobilier suspendat ies in evidenta, zona vitrata si luminata din partea superioara a acestora creaza un efect vizual „waw”! Esteticul si functionalul se combina perfect pentru o bucatarie moderna si unica.Dormitorul de oaspeti a fost creat ca o adevarata oaza de relaxare pentru cei ce vor trece pragul acestei case. Am creat o atmosfera primitoare, cu o cromatica vesela si jucausa. Mobilarea, desi minimalista, este gandita asfel incat sa deserveasca depozitarii celor necesare locuirii pe termen scurt si mediu. Camera de baie este gandita ca un „mini home spa”, datorita cazii, a elementelor elegante de mobilier si a obiectelor sanitare care vin in completarea acesteia.Camera copilului a fost conceputa asfel incat sa includa toate activitatile necesare varstei. Un birou amplu, atat pentru studiu cat si pentru crearea diferitlor proiecte creative, o zona pentru carti si rechizite cat si coltul de odihna „imbratisat parca” de tetiera patului. Pasiunea pentru masini a fost scoasa in evidenta de tapetul cu efect 3D. Cromatica care include nuanta albastra se regaseste si in baia creata special pentru a da o nota fluida spatiului.

Dormitorul matrimonial emana eleganta atat prin amplasarea obiectelor de mobilier, a toaletei de machiaj, a patului capitonat cat si a cromaticii neutre in nuante de beige. Pattern – ul tapetului, riflajele de lemn, luminile directe si indirecte, completeaza intr-un mod armonios ambientul romatic si relaxant. In „zona marimoniala” spatiul destinat dressingului a devenit un „must have”. In acest mod, hainele stau ordonate, nefiind necesara incarcarea camerei de dormit cu dulapuri.

Camera de baie matrimoniala a fost gadita intr-o nota revigoranta cu pattern si nuante desprinse din verdele naturii.

Camera de birou de tip „home office”, este foarte practica pentru proprietar, acesta avand o activitate antreprenoriala. Intr-o linie geometrica clara si curata, am creionat spatii de depozitare pentru buna organizare a dosarelor si a obiectelor necesare unei camere destinate lucrului.

Un echilibru perfect intre eleganta si functionalitate. Un proiect de interior design in linii clare, geometrice, cu o cromatica eleganta si fresh.

Mulțumesc beneficiarilor pentru această nouă oportunitate creativă!
Mulțumesc întregii echipe care a participat la crearea acestui proiect amplu de design interior!

Cu drag,

Irina Androne
Interior Designer
Owner&Founder
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.