Stilul scandinav abordat confera acestui interor un aspect relaxant, natural si luminos. Apartamentul are 70 mp si se afla in centrul Capitalei, intr-un ansamblu rezidential. Configuratia interioara a permis un joc interesant de linii si de volume.


Stilul nordic, minimalist, a fost ideea de pornire in amenajarea spatiului. Desi cu o suprafata nu tocmai generoasa, propetarii si-au dorit o bucatarie utila, cu spatii ample de depozitare.
Am creionat zona de bucatarie astfel incat fiecare colt sa fie expluatat la maximum, astfel, am creat un loc special, destinat micului dejun. Aceasta reprezinta o linie fina de demarcatie vizuala intre zonele cu destinatii diferite.

Delimitarea bucatariei de zona de living printr-un perete de sticla a fost alegerea ideala. Spatiile comunica intre ele vizual. Am creat o atmosfera aerisita prin care lumina naturala patrunde liber.
Am ales pentru mobilier nuante cat mai naturale si mai luminoase; albul este astfel incalzit de lemnul natur. In zona de living, o canapea confortabila si o masuta transformabila pot fi reconfigurate in functie de necesitati.

Pentru zona de odihna am ales o cromatica lina. Patul imbracat in textil reda senzatia de confort. Tapetul a fost ales special cu imaginea unui cer pastelat pentru a emana o senzatie linistitoare.

Baia a fost decorata cu fainta portelanata marca SSAB Ambientare Design. Designul este simplu cu cateva accente de placi decorative.

Sfat: „In cazul spatiilor mici, poti crea un ambient aerisit si practic prin armonizarea mobilierului cu linii drepte, croit special pentru spatiul destinat mobilarii”

Contact:
Irina Androne
Owner&Founder
Interior designer
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *