Despre apartament:
Apartamentul se afla in centrul Capitalei.
Suprafata totala: 177 mp.

Pentru echipa Cuibul de Design, fiecare proiect reprezinta o oportunitate noua de a se manifesta atat artistic cat si tehnic!
In acest caz, am fost provocati de catre proprietari sa realizam un proiect minimalist, integrand in acelas timp principiile feng shui. Acestea au fost personalizate de catre un specialist feng shui, fiind adaptate spatiului respectiv.

Furnizorii de materiale si de mobilier sunt ditre cei mai recunoscuti in plan international, calitatea produselor fiind foarte inalta!
Pe tot parcursul derularii proiectului ne bucuram de sprijinul si intelegerea proprietarilor care sunt la a 6-a amenajare a unei locuinte.

Provocarea proiectului este aceea de a mentine o imagine armonioasa, realizad o trecere usoara intre cromatica folosita a.i. fiecare camera sa se incadreze intr-un design unitar.

Proiectul se afla in derulare in acest timp. Suntem nerabdatori sa va prezentam mai multe imagini de la fata locului!
Iata cateva imagini fotorealiste ale livingului si bucatariei:

Implicare proprietarilor in realizarea proiectului este una foarte importanta! Astfel, experienta „de intoarcere acasa” devine una personala, armonioasa si odihnitoare.

” Sunt tare bucuroasa ca dupa amenajarea casei, proiect realizat acum 10 ani, am fost contactata din nou pentru amenajarea apartamentului!” Irina Androne
Multumim proprietarilor pentru aceasta noua oportunitate creativa!

Cu drag,
Irina Androne

Interior Designer
Owner&Founder
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *