Cuibul de Design a participat pe 13 noiembrie 2019 la cea de-a opta ediție a Galei Forbes 100 Cool Brands, singurul eveniment anual destinat celor mai cool, creative și inovatoare branduri din România.

Cum este sa te afli trei ani la rand printre cele mai cool brand- uri din Romania?

Pentru noi reprezinta o motivatie, o incurajare de a merge mai departe pe drumul antreprenoriatului, pe drumul designului si al creativitatii.
De trei ani ne aflam in „slujba frumosului”, aducem armonie si organizare in casele clientilor nostri. Misiunea noastra este aceea de a contribui la crearea frumosului pentru o viata mai buna. Fiecare proiect de amenajare il abordam cu seriozitate si entuziasm. Amenajarile noastre contin obiecte de mobilier originale. Prin achizitionarea unui mobilier original, clientii nostri se bucura de amprenta creativa a designerului care l-a proiectat, incurajand astfel creativitatea.
Deasemenea, ei ajuta la protejarea naturii, furnizorii recunoscuti achizitionand lemnul in mod responsabil, din surse controlate. Prin valorile noastre, sustinem si promovam furnizorii cu o abordare etica fata de natura.
Intr-o lume cu resurse limitate, este vital ca fiecare companie sa faca ceea ce poate pentru a se asigura ca procesele și produsele sale sunt extrem de durabile.

Iata si valorile noastre cool:

Prezentare Cuibul de Design

Ce considera Forbes Romania cool?

„Cool, in acceptiunea noastra, inseamna multe lucruri: timp pentru sine, experiente, branduri care fac mult bine sau care, de sute de ani, creeaza produse exceptionale.” Raluca Michailov este fondatorul și proprietarul companiei BP Publishing Media, editorul revistelor Forbes România, Forbes Life, Up by Forbes si Lifetime. Raluca Michailov a transformat Forbes România în cea mai dinamică licență din rețeaua mondială Forbes.

Fotografii de Andrada Mihailescu si Marius Michailov

Multumim Forbes Romania, clientilor si colaboratorilor nostri! Suntem recunoscatori!

Cu drag si recunostinta,

Irina Androne
Owner&Founder
Interior Designer
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.