Proiect amenajare apartament 3 camere.
Stil- minimal chic style.
Bucuresti – Unirii

Ce este stilul de design interior minimalist?
Majoritatea oamenilor sunt astăzi familiarizați cu conceptul de minimalism, care implică dezbrăcarea lucrurilor până la forma lor cea mai de bază. Poate fi aplicat la orice, de la artă și stiluri de viață până la arhitectură și design interior.
În cazul acestui proiect stilul minimalist o caracterizează pe deplin pe beneficiară iar latura creativă, buna comunicare de ambele părți, și-au pus într-un mod inovativ amprenta asupra rezultatului final.
1. Hol. Apartamentul este nelipsit de spații de depozitare, desenul simplu și cromatica acestor elemente le fac însă puțin observabile, neancarcand vizual spațiul.

2. Livingul este caracterizat prin: lumină, formă și materiale frumoase, într-un plan deschis, pentru a crea un sentiment de libertate și relaxare. Puținele detalii ornmamentale dau o notă „chic” ambientului minimaist. Deschiderea bucătăriei prin renunțarea la peretele despărțitor, a creat un spațiu de tip open space, cu deschidere către dining și camera de zi. S-a creat un spațiu mai amplu și mai luminos, permițând și o comunicare cu cei care vor sta în camera de zi sau care vor servi masa, in zona de dining.

3. Camera de birou a fost gândită astfel încât să intri și să fii dornic de a te apuca de muncă, un spațiu creativ, cu funcțiuni multiple și chiar de relaxare.

4. Ei bine, parcă stilul minimalist se potrivește „mănușă” dormitorului. Acesta a fost „creionat”: simplu, cochet și ordonat. Zona de citit reprezintă colțul „chic” al dormitorului.

Un proiect de interior design minimalist, curat, în general monocromatic, cu mici intervenții cromatice sau de decor care redau „suflet” amenajării.
Multumim beneficiarei si inregii echipe de proiectare si implementare pentru aceasta oportunitate noua creativa!

Cu drag,
Interior Designer
Irina Androne
tel. 0743 043 842
irina.androne@cuibuldedesign.ro
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.