Aer proaspat, bauturi reci, brize calde si miresme! Cine se bucura de o gradina sau de o terasa stie despre ce vorbesc!

Vremea de afara a inceput sa fie din ce in ce mai calduroasa, chiar si iernile au devenit mai blande. Cea mai buna modalitate de a ne bucura de natura este aceea de a ne extinde spatiul de locuit cu mobilierul exterior modern.
Am selectionat pentru tine cel mai in trend si calitativ mobilier de exterior care sa-ti incante simturile practice si estetice.
Ti-ar placea sa gazduiesti petreceri in cadrul unei bucatarii de exterior cu prietenii tai? Iata o bucatarie de exterior care are toate functionalitatile astfel incat sa va simtiti perfect! Intr-o astfel de ambianta suntem siguri ca Perecerea ta o sa fie cea mai memorabila amintire. Chiar si „prietenul cel mai petrecaret” o sa se simta foarte bine, fara sa- ti creeze emotii!

Finisajele mobilierului de exterior precum piatra naturala si lemnul se incadreaza perfect in spatiul gradinii tale.
Gatitul in aer liber, impreuna cu prietenii sau cu familia, este mult mai relaxant decat intr-un spatiu inchis. Astfel, putem comunica si petrece timpul impreuna, fara ca un membru al familiei sa stea inchis in bucataria din casa. Gatitul o sa devina un hobby placut, si nu un stres!

Fie ca dispunem de spatii generoase pentru gradina sau de spatii mai restranse de tip terase sau balcoane, mobilierul de exterior trebuie sa fie un must. Acesta este menit sa ne largeasca orizontul de traire, invatam sa respiram in fiecare zi fara a astepta weekend ul sau vacanta. Fii sincer cu felul in care traiesti si alege sa traiesti frumos in fiecare zi!
Mobilierul de terasa colorat ne reda energie si un tonus fresh.

Foarte important este si materialul din care este confectionat mobilierul de exterior. Recomand furnizorii care se ocupa in mod special cu productia de mobilier de exterior, care aloca resurse si timp atat esteticului, obiectele de mobilier fiind gandite de catre designeri, cat si functionalitatii si fiabilitatii acestuia. Acesta trebuie sa reziste la umiditate, vreme ploiasa si diferente de temperatura. Iarna se acopera cu niste huse speciale, rezista la frig fara sa fim nevoiti sa-l depozitam undeva.

In ultima vreme, companii de renume international se preocupa pentru a proiecta noi coletii pentru mobilierul de exterior. Acestea considera petrecerea timpului in aer liber o adevarata terapie.

Iti place sa petreci timpul afara? Care este locul tau preferat in aer liber?
Suntem siguri ca acest articol o sa te inspire! In cazul in care vrei sa- ti decorezi gradina, putem personaliza impreuna cu tine spatiul ideal. Echipa Cuibului de Design te poate ajuta atat cu proiectul bucatariei de exterior, cat si cu solutii de mobilare si decorare a gradinii sau a terasei tale. Da valoare stilului tau de viata!
Asteptam cu drag sa ne contactezi!

Cu drag,
Echipa Cuibul de Design,
Prin
Irina Androne
Interior Designer
Owner&Founder
Cuibul de Design
0743043842
www.cuibuldedesign.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *