Suntem intr-o perioada in care statul acasa ne face sa descoperim mai bine necesitatile noastre de zi cu zi. Trebuie sa stim ca exista o arta a locuirii si ca fiecare incapere din casa noastra este importanta. In prezent lucram la amenajarea unei case din zona Mogosoaia si suntem bucurosi sa impartim cu voi amenajarea a trei camere de baie. Din discutia cu beneficiarii am trasat „temele amenajarii bailor” : design minimalist, modern si functional.

BAIA MATRIMONIALA
Sunteti indragostiti de baile cu aspect elegant?
Baia matrimoniala a fost conceputa ca un joc al contrastelor, o combinatie intre placile ceramice de tip marmura si placile ceramice in nuanta lila pudrat. Am accentuat zona cazii si a dusului folosind placi ceramice texturate, textura valuita denota armonie si eleganta.
Astfel, am creat un ambient seren, elegant si modern.
Sfat – Daca spatiul ne permite, ca si in cazul amenajarii noastre, baia matrimoniala trebuie tratata ca un adevarat „SPA ACASA”. Prezenta cazii langa cabina de dus trebuia sa fie un „must”. Nisa cu polite luminoase reprezinta o abordare eleganta, placut vizual si o zona de depozitare a cosmeticelor necesare relaxarii.
In zona de mobilare am creat dulapuri minimaliste dar si functionale, practice pentru depozitarea prosoapelor si a halatelor. Nuanta alba a mobilierului se incadreaza perfect in ambient, iar accentele de lemn natur aduc o nota calda acestuia.

IMAGINI BAIE MATRIMONIALA:

BAIA COPIILOR

Doriti ca baia copiilor sa aiba un aspect curat si cald?

Stilul modern poate fi inteles in diferite moduri de catre oameni, dar cand vorbim de un stil modern, curat, albul este castigator. „Alb este culoarea care reflecta lumina in mod egal pe toate lungimile de unda ale spectrului vizibil”.
Acesta a fost si principiul nostru in abordarea amenajarii baii copiilor. Cand ne gandim la copii suntem tentati sa alegem culori tari, dar baia trebuie sa fie un loc al relaxarii, nu un loc de joaca!
Sfat – Alegeti finisaje simple in baia copiilor, ei cresc foarte repede si cu siguranta, in cativa ani, isi vor schimba preferintele in materie de culori, chiar si personajele din desenele animate!
Alegerea placilor ceramice albe in contrast cu placile ceramice cu aspect de lemn natur creaza in cazul amenajarii noastre un spatiu aerisit, luminos si cald.
Am ales ca accente placile tridimensionale cu aspect geometric. Le-am folosit atat in zona cazii, fiind scaldate in lumina scafei, cat si in zona chiuvetei ingloband in mod uniform oglinda.
Cada freestanding este „vedeta” amenajarii. Aceasta are un aspect modern, cu margini rotunjite si primitoare.
Mobilierul este de culoare alba a.i. sa fie usor incadrat in ambient. Acesta este gandit pentru a depozita cosmetice cat si prosoape a.i. acestea sa-si aibe un loc sigur si usor de accesat. O idee foarte buna este folosirea spatiului de deasupra vasului de toaleta suspendat, unde un dulap de depozitare incorporat este binevenit. Acesta are rol atat decorativ cat si practic, fiind un loc ideal pentru depozitare.

IMAGINI BAIE COPII:

BAIA DE LA PARTER SAU BAIA PENTRU OASPETI

Doriti durabilitatea placilor ceramice dar si aspectul cald al lemnului in camera de baie?

Baia de la parter sau baia pentru oaspeti trebuie tratata cu aceiasi atentie ca si celelalte bai ale locuintei.
Iata propunerea noastra pentru baia de la parter! Mixul intre placile ceramice de lemn si cele gri alcatuiesc un contrast placut intre cald si rece.
Pasionatii din domeniul designului de interior, stiu ca in ultimii ani griul este in topul tendintelor. In cazul amenajarii noastre un gri pudrat, bland si calm, a reprezentat alegerea ideala.
Aspectul minimalist al mobilierului suspendat completeaza armonios amenajarea baii.
Sfat – Baia de la parter este foarte importanta, ea este baia de langa camera de living! Aceasta trebuie sa fie abordata minimalist, ea deservind pe timp de zi membrii familiei cat si oaspetii acesteia.
Aceasta nu trebuie incarcata de dulapuri pentru depozitare, inestetice si inutile acelei zone.

IMAGINI BAIE PARTER

Camera de baie, reprezinta locul de relaxare, de ingrijire a membrilor familiei din fiecare casa! Aceasta, trebuie amenajata corect si placut vizual astfel incat sa ne redea armonie.
Multumim clientilor nostri pentru aceasta oportunitate creativa!
Multumim partenerilor nostri, „Lo Spazio Mobili” si „SSAB Ambientare si Design”!

Cu drag,

Irina Androne
Interior Designer
Owner&Founder
Cuibul de Design
irina.androne@cuibuldedesign.ro
www.cuibuldedesign.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *