Dragi prieteni,

ne-am gandit sa lansam noul site, Cuibul de Design – www.cuibuldedesign.ro , cu un premiu care sa indemne la descoperirea unor noi destinatii in 2018!

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK   “Castiga o lampa FollowMe – by Inma Bermúdez , furnizor Marset – Spania”

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului “Castiga o lampa FollowMe by Inma Bermúdez  “–  (denumit in continuare„Concursul”) este SC CUIBUL DE DESIGN SRL  cod fiscal RO 37222197 , cu numarul de inregistrare in Registrul Comertului J40/ 3509/16.03.2017 , cu sediul in Bucuresti, , Str Anton Bacalbasa, Nr 5. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 06 Decembrie 2017 – 15 Ianuarie 2018 pe pagina de Facebook

( https://www.facebook.com/cuibuldedesign/) si anuntat pe  Blog (https://www.cuibuldedesign.ro/blog/)

, Instagram (https://www.instagram.com/cuibuldedesign/), Google plus (https://plus.google.com/112472190912351466823), precum si alte retele de socializare apartinand   companiei Cuibul de Design.

 

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale. Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Cuibul de Design  de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 06 Decembrie 2017 – 15 Ianuarie 2018  , astfel:

  1. Intra pe pagina Cuibul de Design de pe Facebook.
  2. Devine fan al paginii de mai sus.
  3. Posteaza in comentarii la postarea de concurs de pe wall-ul paginii Cuibul de Design un raspuns la intrebarea de concurs. Inrebare concurs: Ce destinatii noi ti-ai propus sa descoperi in anul 2018?
  4. Da share la postarea in care apare mentionat concursul.

 

Pentru a castiga premiul, lampa FollowMe, utilizatorul trebuie sa insereze comentariul mentionat mai sus. Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si inscrierea in concurs, este necesar si comentariul cu raspunsul si share – ul postarii pe Facebook.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda ca premiu o lampa  FollowMe – by Inma Bermúdez  furnizor  Marset Spania

PORTABILA SI REANCARCABILA, LAMPA FOLLOWME  ESTE O LAMPA DE MASA CARE POATE FI LUATA ORIUDE TE DUC DRUMURILE!. DATORITA DIMENSIUNII EI MICI, ESTE IDEALA ATAT IN INTERIOR CAT SI IN EXTERIOR.

 BATERIA ESTE REINCARCABILA SI ARE UN PORT USB PENTRU REINCARCARE.

MANERUL DIN STEJAR VA INDEAMNA SA O RIDICATI, LAMPA FOLLOWME INDEAMNA LA CALATORII!

DESCOPERA LUMEA IMPREUNA CU EA! LUMINEAZA -TI CAI NOI SI IMBOGATESTE-TI CUNOASTEREA!

CE DESTINATII NOI TI-AI PROPUS SA DESCOPERI IN ANUL 2018?

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti dintre cei care indeplinesc conditiile de mai sus. Toti participantii la concursul “Castiga o lampa FollowMe by Inma Bermúdez,  furnizor Marset – Spania  ” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 16 Ianuarie 2018, dupa incheierea jurizarii, astfel: i se va afisa numele pe pagina Cuibul de Design de pe Facebook intr-o postare dedicata. In cazul in care castigatorul nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator prin mesaj privat, acesta va extrage altul nou. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 15 Ianuarie 2018 , ora 24.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Cuibul de Design.  Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/cuibuldedesign/

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Cuibul de Design si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

„Lumina este viata! Lumina este fericire! Lumina este speranta! Lumina este caldura!” – designer lampa FollowMe – Inma Bermúdez

Echipa Cuibul de Design va multumeste pentru participare si va ureaza succes! Un 2018 plin de calatorii inspirate!

Cu drag,

Irina Androne

Owner&Founder

Cuibul de Design

Contact – contact@cuibuldedesign.ro

Tel. 0743 043 842

6 comentarii la “CONCURS: “Castiga o lampa FollowMe – by Inma Bermúdez , furnizor Marset – Spania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *