SERVICII DE MOBILARE CUIBUL DE DESIGN

Solutii de mobilare modulabile, pentru fiecare spatiu, intotdeauna in conformitate cu dorintele dumneavoastra!

Desi denumirea de brand a aparut recent, avand o echipa cu experienta de 14 ani pe piata mobilarii locuintelor, Cuibul de Design va ofera servicii de mobilare, bugetate corect, colaborand in tot acest timp cu furnizori recunoscuti in plan international, puternici si stabili din punct de vedere economic care ofera produse si servicii de o calitate ireprosabila.

  1. PRODUSE ORIGINALE. Am ales pentru dumneavoastra furnizori recunoscuti international si obiecte de mobilier calitative. Fiecare produs contine la livrare Avizul de insotire care demonstreaza originea mobilierului comandat.
  2. ASISTENTA TEHNICA. Oferim asistenta tehnica in alegerea mobilierului, precum: masuratoarea spatiului, explicarea si implementarea detaliilor tehnice.
  3. ASISTENTA ESTETICA. Oferim asistenta estetica in functie de ambientul unde doriti sa amplasati mobilierul. Echipa noastra va sta la dispozitie cu mostre de materiale a.i. mobilierul nou comandat sa se poata integra usor in ambientul dv!
  4. GARANTAREA COMENZII. Pentru comenzile de mobilier modulabil, personalizat, firma noastra va pune la dipozitie Contracte de vanzare-cumparare. Acestea cuprind termene de livrare clare,  anexe cu detalii concrete,  precum si schite tehnice a.i. sa nu existe diferente intre mobilierul dorit si cel ajuns in locuinta dv!
  5. LIVRARE LA DOMICILIU. Realizam livrarea mobilierului comandat la domiciliul dumneavoastra.
  6. Asiguram montajul mobilierului comandat colaborand cu echipe experte in domeniul montarii mobilierului
  7. Oferim garantie intre 2 si 5 ani. Perioada de garantie este mentionata in Contractul de vanzare-cumparare pentru fiecare articol in parte.
  8. Pentru ca ne dorim ca mobilierul comandat de la noi sa arate bine cat mai mult timp, oferim servicii de mentenanta a mobilierului la cerere.